kanger-protank-mini-iii-1
kanger-protank-mini-iii-2

Kangertech Mini Protank III

De Protank mini III is de nieuwste clearomizer van Kangetech. Hetzelfde als de Protank mini II maar met een andere atomizer: een Dual Bottom Coil. Standaard uitgevoerd met 1,5 Ohm coils.
Basisprijs inclusief BTW€ 10,95
Verkoopprijs: € 5,48
Korting - € 5,47

    Na de zeer goede mini Protank II komt Kangertech met de mini Protank III. Het verschil met de mini Protank II zit in de toepassing van een andere coil. De mini Protank III is standaard uitgerust met een 1,5 Ohm Dual Bottom Coil. Deze clearomizer levert door het gebruik van twee gloeispiralen in de coil met de weerstand van 1,5 Ohm een lekkere damp. De mini Protank-III is ook uitgevoerd in stainless steel en wordt geleverd met een extra Dual Bottom Coil atomizer en reserve afsluitringen voor een lange levensduur.

    De mini Protank-III is zonder lijm geassembleerd die de damp kan beïnvloeden, en heeft een glazen reservoir waardoor de eLiquid ook bij verhitting zuiver blijft. De mini Protank-III wordt standaard geleverd met één Dual Bottom Coil. Let op! De coils van de mini Protank II en mini Protank III zijn niet onderling verwisselbaar. 

    De mini Protank-III wordt bezorgd met een verificatiecode. Daarmee kunt u op de website van Kangertech de authenticiteit van het product vaststellen. Helaas zijn er inmiddels ook imitatie-clearomizers verkrijgbaar die minder goed presteren. Met de verificatiecode bewaakt Kangertech de integriteit van haar producten.