mini_protank_ii_ismoke_1
mini_protank_ii_ismoke_2
mini_protank_ii_ismoke_3

Kangertech Mini Protank II

Deze krachtige en robuuste Clearomizer van Kangertech levert een stevige damp en is eenvoudig in gebruik. De Protank-II (mini) is uitgevoerd in stainless steel en wordt geleverd met een extra bottom-coil atomizer en reserve afsluitringen voor een lange levensduur.
Basisprijs inclusief BTW€ 14,95
Verkoopprijs: € 7,47
Korting - € 7,48

    De Kangertech Protank-II (mini) is ontwikkeld om het beste damprendement uit uw e-sigaret te halen. Door verfijnde technieken toe te passen in strak design en gebruik te maken van robuuste materialen is dit een topper!

    De Protank-II is bijvoorbeeld zonder lijm geassembleerd die de damp kan beïnvloeden, en heeft een glazen reservoir waardoor de eLiquid ook bij verhitting zuiver blijft. Ook heeft de Protank-II een 'bottomcoil' atomizer, zodat de lont van deze clearomizer altijd de eLiquid in het reservoir maximaal benut. 

    De Protank-II wordt standaard geleverd met twee 'bottomcoil' atomizers met een weerstand van 1,8 en 2,4Ohm.  

    De Protank-II wordt bezorgd in een luxe-verpakking, met een extra atomizer en reserve-afdichtingsringetjes, een handige gebruiksaanwijzing en een verificatiecode. Daarmee kunt u op de website van Kangertech de authenticiteit van het product vaststellen. Helaas zijn er inmiddels ook imitatie-clearomizers verkrijgbaar die minder goed presteren. Met de verificatiecode bewaakt Kangertech de integriteit van haar producten.  

Video