Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over onze producten of wilt u meer weten over het I-Smoke abonnement? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wilt u reageren op de website dan kunt u feedback verzenden via de 'feedback-button' aan de rechterkant van het scherm. 

Klanteninformatie

Onder de sectie klantenservice vindt u de algemene voorwaarden van Evolvente B.V. met betrekking tot de handelsnamen 'www.i-smoke.nl' en 'I-Smoke', de algemene voorwaarden voor de webshop en de voorwaarden voor het I-Smoke abonnement. 

Garantie

Op de E-sigaretten is een garantie van zes maanden van toepassing. De E-Liquid kan niet worden geretourneerd. Mocht één van onze artikelen overhoopt beschadigd worden tijdens transport, dan kunt u deze retourneren. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice via de contactpagina.

Klachten 

Heeft u een klacht over één van onze producten of over de levering daarvan, dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. U ontvangt uiterlijk binnen twee weken een reactie. Uiteraard lossen we elke klacht zo snel mogelijk in goed overleg op.