Betalingsmogelijkheden

In onze webshop kunt u op de volgende manieren betalen:

  • Paypal
  • Ideal
  • Bank-overschrijving
  • Rembours (U betaalt aan de postbode)

Retouren

Mocht uw ontvangen product onverhoopt defect zijn, laat dit dan binnen 2 maanden na ontdekking van het defect per email aan ons weten. U ontvangt dan van ons een e-mail met een retournummer en instructies over het terugzenden van het pakket. Uiteraard ruilen wij defecte producten om en ontvangt u een nieuw product. Aangebroken E-liquid verpakkingen nemen wij niet terug. Dit in verband met veiligheids- en hygiƫneeisen.

Herroepingsrecht

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 (veertien) dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument.


Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.


Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.
Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal I-Smoke dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.