Korte gebruikershandleiding Joyetech 510-T

Gefeliciteerd met uw aankoop! Voortaan kunt u gezonder en goedkoper roken met deze Joyetech 510-T E-sigaret. Voor de beste resultaten raden wij u aan om onze Dekang E-Liquids te gebruiken. Wij werken alleen met gecertificeerde producten en dus niet met namaak e-sigaretten of E-Liquids! Verder zijn in onze webshop ook atomizers en clearomizers, extra batterijen en verschillende smaken en sterktes E-Liquids verkrijgbaar. Voor mensen die willen stoppen met roken of veel willen besparen op roken, hebben wij het I-Smoke abonnement samengesteld. Dit bestaat uit een gratis starterkit eGo-C Clearomizer en een jaar elke maand 90ml eLiquid, een T2 Clearomizer en 3 wicks, gratis bezorgd. De smaken en sterktes eLiquid is elke maand naar wens aan te passen.

Lees deze korte gebruikershandleiding goed door om het in elkaar zetten - en het gebruik - van de Joyetech 510-T  juist te laten gebeuren. Volg de aanwijzingen goed op en voorkom teleurstellingen. In de starterskit Joyetech 510-T vindt u:

  • 2x atomizers (dit zijn de verdampers van de E-Liquid)
  • 2x oplaadbare batterij (1 korte en 1 lange, via meegeleverde USB-kabel op te laden)
  • 5 tankjes voor E-Liquids
  • 1 USB stopcontact-stekker met USB kabel/oplader
  • 1 Instructieboekje 

In gebruik nemen van de Joyetech 510-T

Haal de batterij en de atomizer uit de verpakking, en schroef deze aan elkaar. Verwijder het witte beschermkapje van de atomizer. Haal nu de doorzichtige vloeistoftankje uit de verpakking en verwijder het witte beschermkapje. Haal het dekseltje aan de smalle kant van de tank los en vul het tankje met E-Liquid. Druk het dekseltje weer goed dicht op de tank. Druk met een draaiende beweging de tank  met de smalle kant in de bovenkant van de atomizer (klein beetje kracht gebruiken zodat de tank er helemaal inzit). De 510-T is nu klaar voor gebruik!

  • neem rustig een lange teug (4-5 seconden),  het rode led-lampje aan de onderzijde licht op, adem de damp in en weer uit
  • tankje bijvullen? Trek de tank weer met een draaiende beweging uit de atomizer, verwijder het dekseltje en vul deze opnieuw met E-Liquid. Plaats de tank weer terug zoals boven omschreven. (tip: een lege of bijna lege tank geeft een branderig smaakje)
  • de batterij wordt opgeladen met de bijgeleverde USB adapter, via de USB poort van een computer of via het stopcontact
  • de atomizer dient bij normaal gebruik maandelijks te worden vervangen

Voor meer informatie over het gebruik, onderhoud en de onderdelen verwijzen wij u naar het instructieboekje. Via de webshop zijn ook extra batterijen, nieuwe atomizers en E-Liquids verkrijgbaar.

Wij wensen u veel plezier en genot bij het nieuwe roken!

 

Nog even de vijf geboden van het E-roken:

1. Onderhoud je E-sigaret goed. Vervang op tijd de atomizers, batterijen en tankjes om je E-sigaret optimaal te laten presteren.
2. Damp met aandacht. Probeer verschillende methodes uit met kortere teugen en langere teugen om de voor jou ideale damphoeveelheid te realiseren.
3. Rust, regelmaat en reinheid: laat de atomizer niet oververhitten door langdurig continu gebruik, laad de batterijen regelmatig helemaal op en maak geregeld de bovenkant van de batterij schoon.
4. Zorg voor extra batterijen en een oplader als je lange(re) tijd van huis bent en neem ook E-liquid mee.
5. Door E-liquid met dezelfde smaak maar met verschillende sterktes te vermengen kun je het nicotinegehalte naar wens aanpassen.