Korte gebruikershandleiding NL Joyetech eGo-C


Gefeliciteerd met uw aankoop! Voortaan kunt u gezonder en goedkoper roken met deze Joyetech eGo-C. Voor de beste resultaten raden wij u aan om onze Dekang eLiquid te gebruiken. Wij werken alleen met gecertificeerde producten en dus niet met namaak e-sigaretten of eLiquid! Verder zijn in onze webshop ook atomizers en clearomizers, extra batterijen en verschillende smaken en sterktes eLiquid verkrijgbaar. Voor mensen die willen stoppen met roken of veel willen besparen op roken, hebben wij het I-Smoke abonnement samengesteld. Dit bestaat uit een gratis starterkit eGo-C Clearomizer en een jaar elke maand 90ml eLiquid, elke twee maanden een T3d Clearomizer en elke maand wicks, gratis bezorgd. De smaken en sterktes eLiquid zijn elke maand naar wens aan te passen.

Lees deze korte gebruikershandleiding goed door om het gebruik van de Joyetech eGo-C juist te laten gebeuren. Volg de aanwijzingen goed op en voorkom teleurstellingen. Lees ook de informatie op onze website over E-roken. In de starterskit Joyetech eGo-C vindt u:

 • 2x eGo-C atomizer body
 • 2x eGo-C batterij (vast of gevarieerd vermogen, zelf in te stellen)
 • 5x eGo-C atomizers (verdampingselementen)
 • 5x eGo-C eLiquid cartridge (vloeistoftankje)
 • 2 x eGo-C Mondstukjes met twee extra afsluitdopjes voor de cartridges
 • 1x eGo-C batterijoplader met USB kabel en stopcontactadapter
 • 1x handleiding (Engels)
 • 1x opberghoesje

(Het is mogelijk dat de onderdelen op kleur en/of vorm af kunnen wijken, afhankelijk van gekozen kleuren en modellen)

In gebruik nemen van de Joyetech eGo-C

Haal de batterij en de atomizerbody uit de verpakking en schroef deze van elkaar los. Haal voorzichtig een atomizer uit de plastic strip. Schroef dan atomizerhouder uit de onderkant van de atomizerbody. Plaats de atomizer met de punt naar boven in de houder. Je hoeft niet te draaien of te drukken! Schroef daarna de houder met de atomizer naar boven gericht weer onder de atomizerbody. Schroef daarna de atomizerbody weer op de batterij. Haal vervolgens een cartridge (doorzichtig tankje) uit de verpakking en verwijder het witte beschermkapje. Maak het dekseltje aan de onderkant los (brede stuk!) en vul het reservoir met eLiquid. Plaats nu de cartidge met een draaiende beweging in de bovenkant van de atomizerbody. Haal één van de twee beschermhoesjes uit de verpakking en schuif deze over het mondstuk. De eGo-C is nu klaar voor gebruik! Om de batterij in en uit te schakelen drukt u vijf keer op het knopje van de batterij.

 

 

 • druk het knopje op de batterij in en neem rustig een lange teug (4-6 seconden), en inhaleer de damp
 • tankje bijvullen? Trek de cartridge weer met een draaiende beweging uit de atomizerbody, verwijder het dekseltje aan de onderkant en vul deze opnieuw met eLiquid. Plaats de cartridge weer terug zoals boven omschreven. (tip: een lege of bijna leeg tankje geeft een wat rokerig smaakje)
 • de batterij wordt opgeladen met de bijgeleverde USB adapter, via de USB poort van een computer of via het stopcontact. (Een lege batterij begint te knipperen)
 • de atomizer dient bij normaal gebruik wekelijks te worden vervangen


Voor meer informatie over het gebruik, onderhoud en de onderdelen verwijzen wij u naar het instructieboekje. Via de webshop zijn extra batterijen, nieuwe atomizers en eLiquid verkrijgbaar.

Wij wensen u veel plezier en genot bij het nieuwe roken!

Nog even de vijf geboden van het E-roken:

 

1. Onderhoud je E-sigaret goed. Vervang op tijd de atomizers, batterijen en tankjes om je E-sigaret optimaal te laten presteren.
2. Damp met aandacht. Probeer verschillende methodes uit met kortere teugen en langere teugen om de voor jou ideale damphoeveelheid te realiseren.
3. Rust, regelmaat en reinheid: laat de atomizer niet oververhitten door langdurig continu gebruik, laad de batterijen regelmatig helemaal op en maak geregeld de bovenkant van de batterij schoon.
4. Zorg voor extra batterijen en een oplader als je lange(re) tijd van huis bent en neem ook eliquid mee.
5. Door eliquid met dezelfde smaak maar met verschillende sterktes te vermengen kun je het nicotinegehalte naar wens aanpassen. Het is ook mogelijk om verschillende smaken met elkaar te mixen.