Korte gebruikershandleiding Joyetech eCab

Lees deze korte gebruikershandleiding goed door om het gebruik van de Joyetech eGo-C juist te laten gebeuren. Volg de aanwijzingen goed op en voorkom teleurstellingen. Lees ook de informatie op onze website over E-roken.

In de starterkit eCab vindt u:

1 x Cone
1 x Accuhouder + dop
2 x Verdamper-element
2 x Accu 360 mAh
3 x Tank
1 x USB-lader
1 x USB-net-adapter
1 x Handleiding

Ecab How its

 

In gebruik nemen van de Joyetech eCab

Laad eerst beide batterijen helemaal op met de bijgeleverde acculader, dit duurt circa twee uur.

Schroef de cone (het korte deel) los van de accuhouder (het lange deel) en trek het vloeistoftankje er uit. Haal het dopje van de onderkant van het tankje en vul dan het tankje met e-liquid. Zorg er voor dat er een klein beetje lucht in het tankje blijft zitten, Druk het dopje weer op het tankje. Je hoort daarbij een zachte 'klik'.
Draai nu de onderkant van de accuhouder (het lange deel) los en plaats een accu in de houder met de + naar boven. Draai de onderkant weer vast. Plaats nu de verdamper (atomizer) op de bovenkant van de accuhouder. De verdampers moeten altijd met de platte onderkant op de accu geplaatst worden! Draai nu de cone weer op de accuhouder, over de verdamper heen. Plaats nu het vloeistoftankje terug in de cone. Druk dit stevig vast. De eCab kun je in- en uitschakelen met het knopje op de accuhouder. Druk er vijf keer achter elkaar op, binnen twee seconden, om de eCab aan of uit te zetten. De eCab is nu klaar voor gebruik!

Gebruik van de Joyetech eCab

Om een trek te nemen van de eCab moet je het knopje op de accuhouder ingedrukt houden. Als je het knopje indrukt, wordt de e-liquid verdampt op de atomizer en komt er damp vrij die je via het mondstuk inhaleert. Na het inhaleren laat je het knopje weer los. Let op! Het roken van een e-sigaret vergt een andere techniek dan 'gewoon' roken. Neem je bijvoorbeeld te harde trekken, dan kan er e-liquid vrijkomen. Trek je te zacht dan komt er niet genoeg damp vrij. Neem daarom de tijd om het e-roken onder de knie te krijgen.
Zorg er voor dat de atomizer niet oververhit raakt, of dat je dampt zonder e-liquid. Raakt de verdamper toch oververhit, laat deze eerst afkoelen.
Als je de eCab meeneemt in je tas of broekzak raden we je aan de accu uit te zetten. Zo voorkom je dat de eCab per ongeluk aangaat en de verdamper mogelijk sneller verslijt.

Onderhoud van de Joyetech eCab

Opladen: stop één of beide batterijen in de USB-lader. De kabel aan de achterkant kan in een USB-poort, of met de bijgeleverde USB-net-adapter op een stopcontact worden aangesloten. Plaats de batterijen altijd met de + naar boven in de lader. Het compleet opladen van de batterijen duurt ongeveer 2 uur. De acculader zal automatisch stoppen met laden wanneer de accu vol is. Is het lampje van de USB-Lader rood dan wordt de accu opgeladen, is het lampje groen dan is de accu volledig opgeladen (het lampje van de net-adapter blijft altijd rood).

Maak de bovenkant van de accuhouder van deCab regelmatig schoon met een doekje of wattenstaafje. Vervang 1 a 2-wekelijks de atomizer voor de beste dampresultaten. Gebruik bij voorkeur de gecertificeerde Dekang E-liquid en pas op voor namaakproducten! Het vloeistoftankje kan gespoeld worden met water, maar laat het tankje eerst goed drogen voordat deze opnieuw in gebruik wordt genomen.

Voor meer informatie over het gebruik, onderhoud en de onderdelen verwijzen wij u naar het instructieboekje. Via de webshop zijn extra batterijen, nieuwe atomizers en E-Liquids verkrijgbaar.
Wij wensen u veel plezier en genot bij het nieuwe roken!